Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی عبدالرئوف معاون انجمن بین‌المللی طراحان و برنامه‌ریزان شهری منطقه‌ای (ISOCARP)، قطر با حضور در نشست شهرهای تاب‌آور و زیست‌پذیر برای همه که پیش از آغاز مراسم جایزه جهانی خشت طلایی تهران در برج میلاد برگزار شد با بیان اینکه من از بیش از ۶۰ کشور دیدن کرده‌ام گفت: ایران جایگاه خاصی در قلب من دارد زیرا تنها یک کشور است بلکه یک ملت است آن هم ملتی که از آن الهام می‌گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: طی ۵ الی ۱۰ سال گذشته وقتی کارشناسان غربی به کشورهای خاورمیانه سفر می‌کنند ایده‌هایی را تحت عنوان شهر هوشمند، شهر سازگار با محیط‌زیست، تاب‌آور و ... مطرح می‌کنند و در واقع انبوهی از مطالب جدید عنوان می‌شود. مفاهیم جدید به وجود می‌آیند که ما نمی‌دانیم که باید با آنها چکار کنیم.
عبدالرئوف به تعریف شهر پرداخت و گفت: وقتی درباره یک شهر صحبت می‌کنیم در واقع در خصوص رابطه بین مکان و شهروندان صحبت کرده‌ایم. شهر باید مکانی برای زیست مردم باشد.
وی با اشاره به لزوم احترام و توجه به طبیعت عنوان کرد: وقتی از احترام به طبیعت صحبت می‌کنیم در واقع به کیفیت زندگی توجه کرده‌ایم. وقتی از طبیعت صحبت به میان می‌آید باید به آن احترام گذاشت در غیر این صورت تنها برای ما یک پوستر باقی می‌ماند یعنی ما پوستر یک درخت را داریم اما از آن درخت در طبیعت وجود ندارد. ما باید این مسئولیت را بپذیریم که انسان‌ها یک محیط‌ سبز را به یک محیط خاکستری و سیاه تبدیل کرده‌اند.
معاون انجمن بین‌المللی طراحان و برنامه‌ریزان شهری منطقه‌ای (ISOCARP)، قطر با اشاره به اینکه باید تلاش شود تا شهرها مکان‌های خوبی برای زیست مردم باشند عنوان کرد: وقتی از مفهوم تاب‌آوری صحبت می‌شود کارشناسان غربی به این موضوع تنها از منظر تغییرات اقلیمی نگاه می‌کنند. این در حالی است که نگاه‌های متفاوتی نسبت به آن وجود دارد. به عنوان مثال ایران امروز هدف تحریم قرار گرفته یا قطر دچار محاصره اقتصادی شده است. مبارزه‌ای که شهروندان شهرها می‌توانند داشته باشند در زمره تاب‌آوری قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه دنیای پیرامون ما به سرعت در حال تحول است گفت: ما در دوران پسانفت هستیم و در این دوران ایران و قطر باید بدانند که اگر به سمت یک شهر پایدار حرکت نکنند ستون اقتصادی آنها فرو می‌ریزد و بالتبع پایداری شهرها از این لحاظ تأمین نخواهد شد. این که شهرها را چگونه برای پارادایم پسانفت آماده کنیم موضوعی حائز اهمیت است و می‌توان از آن به عنوان یک چالش اساسی نام برد.
عبدالرئوف ادامه داد: برای طراحان و معماران شهری این موضوع حائز اهمیت است که فضای عمومی را به گونه‌ای طراحی کنند که مکانی برای ارتباط مردم باشد. به نظر من بهتر است به جای صحبت درباره شهر هوشمند به شهرها از منظره شهرهای ابلهانه نگاه کنیم. یعنی بر خلاف شهرهای هوشمند، شهرهایی ایجاد کنیم که مردم را به حرف زدن با یکدیگر ترغیب می‌کند.
معاون انجمن بین‌المللی طراحان و برنامه‌ریزان شهری منطقه‌ای (ISOCARP)، قطر تأکید کرد: وقتی از شهرها صحبت می‌کنیم باید این موضوع را مدنظر داشته باشیم که در آنها احترام به همه شهروندان باید لحاظ شود. زیرا احترام به شهروندان و گوش کردن به آنها زمینه را برای رسیدن به یک شهر آرمانی فراهم می‌کند.
عبدالرئوف اضافه کرد: وقتی به کشورهای مختلف دنیا سفر می‌کنم آنچه مرا تحت تأثیر قرار می‌دهد برج‌های آسمان‌خراش و مال‌ها نیست بلکه مواردی است که بر مردم تمرکز کرده است. ما هم‌اکنون باید به سمت اقتصادهای دانش‌بنیان و خلاق حرکت کنیم و به نفت متکی نباشیم.

کد خبر 4761323 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: خاورمیانه شهر هوشمند قطر شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش اربعین 98 قوه قضاییه شهر تهران شورای شهر تهران نیروی انتظامی سازمان تامین اجتماعی آبگرفتگی معابر بارندگی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سیدابراهیم رئیسی سازمان هواشناسی پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۵۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیدحسن خمینی: بعضی شخصیت‌ها توان این را دارند که یک موجی را درون جان‌های دیگران ایجاد کنند/ با یک گل بهار نمی‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم رونمایی از کتاب «کارگزار صدیق»، خاطرات مرحوم محمدنبی حبیبی دبیرکل فقید حزب مؤتلفه اسلامی، شب گذشته در حسینیه جماران برگزار شد.

آنگونه که جماران روایت کرده، در این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی طی سخنانی گفت: خداوند در مورد پیامبر(ص) می‌فرماید « فَبِما رَحمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنتَ لَهُم ۖ وَلَو کُنتَ فَظًّا غَلیظَ القَلبِ لَانفَضّوا مِن حَولِکَ». یعنی اگر تو آدم بداخلاقی بودی همه تو را رها می‌کردند؛ چون خدا رحمت فرستاده بود، تو نرم شدی». روایتی از پیامبر(ص) هست که می‌فرماید «همه برای چیزی که خلق می‌شوند، آسان می‌شوند».

یادگار امام تأکید کرد: وقتی کسی بخواهد کار بزرگی انجام بدهد، اول باید خداوند جوهره وجودی او را تغییر دهد. آسان شدن دنیا بر یک نفر، قبل از هر چیز در گرو این است که وجودش آسان شود. اگر درون خودت انقلاب نکنی، در بیرون نمی‌توانی انقلاب کنی؛ ابتدا باید درون خودت تغییر ایجاد کنی. اگر درونت «تیسیر» حاصل شد، عالم خارج هم آسان می‌شود و جهان را هم می‌توانی تغییر بدهی.

وی افزود: سوره «لیل» می‌فرماید که اگر آدم بدی باشید، ذات شما بد می‌شود؛ و اگر آدم خوبی باشید، ذات شما خوب می‌شود. به دست خودتان جهان را برای خودتان سخت یا آسان می‌کنید. اگر امام و یاران ایشان توانستند کار بزرگی کنند، برای این بود که در درون خودشان این تغییر را ایجاد کرده بودند. ما می‌گوییم چرا آن وقت‌ها به یک سخن بزرگان ما جامعه تکان می‌خورد؟ امروز این «انقلاب درونی» را نیاز داریم؛ این هم به یک نفر نیست. امام حسن(ع) و بقیه ائمه(ع) «کُلُّهُم نورٌ واحدٌ» هستند ولی وقتی یار نباشد، نمی‌شود کاری کرد.

سید حسن خمینی با تأکید بر اینکه «با یک گل بهار نمی‌شود»، اظهار داشت: به یک نفس حق می‌شود مسیری را پیش برد ولی وقتی نفس‌های حق، هرکدام در اندازه خودشان ایجاد شد، آن وقت این حرکت بزرگ ایجاد می‌شود. البته بعضی شخصیت‌ها توان این را دارند که یک موجی را درون جان‌های دیگران ایجاد کنند. خدا رحمت کند، مرحوم آقای بجنوردی، ابوزوجه ما از قول پدرش نقل می‌کرد که «بزرگترین معجزه پیامبر(ص)، علی(ع) بود». کسی که بتواند چنین موجودی تربیت کند، معجزه است.

وی افزود: انقلاب کار خیلی بزرگی است. از درون جان امام شکل گرفته، ولی این نور توانسته تا اعماق جان مردم در روزگار خودش برود. یکی از آنها مرحوم آقای حبیبی است که زندگی‌نامه‌اش را امروز در اختیار داریم. تحت تأثیر جاذبه‌های بزرگی که انقلاب ایجاد می‌کند، قطره‌ها به هم پیوند می‌خورند و این موج را ایجاد می‌کنند. البته امروز وظیفه ما است که این را بگوییم، درون خودمان نگه داریم و سعی کنیم درون خودمان چنین تحولاتی را ایجاد کنیم.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904674

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» حرکت جدید راهبردی در دنیا ایجاد کرد
  • سیدحسن خمینی: بعضی شخصیت‌ها توان این را دارند که یک موجی را درون جان‌های دیگران ایجاد کنند/ با یک گل بهار نمی‌شود
  • پائولو مالدینی: نمی توانم خودم را جایی غیر از میلان تصور کنم
  • لزوم توجه به آموزش‌ زیست عفیفانه در دوران تحصیل
  • ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است
  • امباپه تقصیرها را گردن گرفت: من مقصر حذفم!
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • لزوم ایجاد کمربند سبز در اطراف شهر برای جلوگیری از حاشیه نشینی
  • اشلی یانگ: سبک مورینیو با فلسفه منچستریونایتد همخوانی نداشت
  • فن دایک جایی نمی‌رود: در دوران گذار، لیورپول را همراهی خواهم کرد